top of page

Algemene voorwaarden Holland & Horses photography

 

Om te voorkomen dat er misverstanden ontstaan, heeft Holland & Horses photography een aantal algemene voorwaarden opgesteld. Holland & Horses photography verzoekt u om deze voorwaarden voorafgaand van het boeken van een fotoreportage of andere dienst goed door te lezen.

 

  1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing om alle producten en diensten van Holland & Horses photography

 

Bij het boeken van een fotoreportage of het afnemen van andere diensten en producten, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Bij eventueel bezwaar tegen deze voorwaarden, is het enkel mogelijk om dit schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar te maken.

 

De algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Holland & Horses photography aangepast worden.

 

 

2. Boeking, annulering en betaling 

 

De boeking is pas definitief en de gekozen datum staat pas vast wanneer het volledige bedrag plus de reiskosten betaald zijn via een betaalverzoek.

 

Annuleren kan volledig kosteloos tot 5 dagen voor de fotoshoot. Bij annulering na dit termijn zal 50% van het volledige bedrag worden ingehouden. Wordt de fotoshoot geanuleerd binnen 48 uur zal het volledige bedrag worden ingehouden. 

 

Bij regen, storm of ziekte/blessure van het paard zal de fotoshoot kosteloos verplaatst worden naar een andere overeengekomen datum. 

 

Alle genoemde bedragen op de website van Holland & Horses photography zijn BTW vrij en exclusief reiskosten.

 

De levertijd van de foto’s bedraagt uiterlijk 3 weken nadat de selectie is doorgegeven door de klant. Als de foto’s met spoed geleverd moeten worden, dient dit vooraf schriftelijk aangegeven te worden en zal hier een meerprijs voor worden berekend.

3. Auteursrecht

 

Op alle gemaakte foto’s door Holland & Horses photography rust auteursrecht en blijven ter aller tijden in eigendom van Holland & Horses photography.

 

Ter allertijden dient er toestemming gevraagd te worden aan Holland & Horses photography voor het gebruik maken van de foto’s op welke manier dan ook. 

 

Tijdens het boeken van een fotoshoot of het nabestellen van foto’s koopt u niet het auteursrecht af.

 

Een foto mag alleen online of schriftelijk gedeeld worden door een klant als het logo van Holland & Horses photography zichtbaar is op de foto of Holland & Horses photography vermeld wordt bij de foto.

 

Alle vormen van bewerkingen door anderen, verspreiden zonder logo, het weghalen van het logo en het gebruik van de foto’s zonder toestemming zijn ten strengste verboden als ook het verspreiden van onbewerkte foto's is niet toegestaan.

 

Mocht de klant niet willen dat de foto’s, die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot, ter promotie van Holland & Horses photography gebruikt worden dient dit vooraf schriftelijk gemeld te worden. 

 

 

4. Aansprakelijkheid

De klant/deelnemer is tijdens de fotoshoot of andere diensten zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor zijn/haar eigendommen. Schade aan eigendommen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op Holland & Horses photography.

Deelname aan een dienst van Holland & Horses photography is op volledig eigen risico van de klant.

 

Holland & Horses photography is in geen geval aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook.

 

5. Klachten

Klachten over het geleverde werk of diensten dienen zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen na de fotoshoot of andere diensten schriftelijk aan Holland & Horses photography te worden gemeld.

 

Bij ontevredenheid krijgt de klant in geen enkel geval zijn of haar geld of tegoeden terug. Wanneer ontevredenheid binnen 14 dagen na de fotoshoot of andere diensten schriftelijk is gemeld aan Holland & Horses photography zal Holland & Horses photography kijken wat zij voor hem of haar kan betekenen.

bottom of page