top of page

Over mijIn 2017 ben ik gestart op de Nederlandse academie voor beeldcreatie. Beter bekend als de Fotovakschool in Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik gek genoeg nooit aandacht besteed aan paardenfotografie. Mijn liefde voor paarden en mijn passie voor fotografie hield ik strikt gescheiden. In de fotografie lag mijn interesse juist bij de portret, studio, product en mode fotografie. Zo heb ik stage gelopen bij een Limit fotografie, gericht op bedrijfsmatige fotografie. En heb ik stage gelopen in het hoofdkantoor van Omoda gericht om mode. In juli 2020 ben ik Cum Laude afgestudeerd aan de fotovakschool. 

Na mijn studie heb ik fotografie op een lager pitje gezet om het in 2022 toch weer op te pakken. En dit keer gericht op de paardenfotografie. 
 

Waarom paardenfotografie? Niet helemaal verassend! Op mijn 6de ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met paarden en safe to say dat mijn liefde voor paarden gelijk aangewakkerd was vanaf dat moment. Het rijden op een manege maakte een paar jaar later al snel plaats voor het helpen en rijden bij een kleinschalige handel en trainingsstal.  In 2013 werdt mijn droom verwezenlijkt en kreeg ik mijn eigen paard. Een 8 jarige nrps ruin van Ferro. Door de jaren heen ben ik op verschillende vlakken werkzaam geweest in de paardensport. Zo ook in 2021 als internationale groom voor Charlotte fry bij hengstenhouderij van Olst.

Begin 2022 heb ik afscheid moeten nemen van mijn paard en ging ik van dagelijks met paarden in de weer zijn, naar niks. En ook ontdekte ik dat ik geen enkele mooie foto had van mijn paard. De droom om een eigen bedrijf te starten was er altijd al. Vanaf dit moment was het zeker. Ik ging mijn eigen bedrijf in de paardenfotografie starten. Het begin van Holland & Horses photography was begonnen!

Mijn opleiding in de fotografie en mijn jarenlange ervaring in de paardensport zorgden bij elkaar voor de perfecte basis! 
 

Hi! Ik ben Fleur Campfens, 23 jaar oud en wonende in Goes. Een stadje in het prachtige, door water omringende, Zeeland!

bottom of page